Idees per a millorar el canvi climàtic desde casa:

Molta gent es creu que no pot ajudar a parar al canvi climatic pel fet de que no tenen temps, no asisteixen a manifestacions , etc. Amb una petita acció per a parar al canvi climatic ja ajudes! Aquí et donarem idees per a ajudar a aquesta causa desde casa, d’aquesta manera us sera mes facil contribuir i ajudar. 

1º IDEEA: Reciclar

Que reciclis a casa    (es a dir, separes la brossa per: paper, vidre, orgànic, plàtic i residus) es molt important i facíl! nomes necessites 5 capses o bosses on expecifiqui on va cada cosa i ja esta!

2ª IDEEA: gastar menys aigua

Al intentar no gastar tanta aigua ajudes a no mal gastar aigua, i encara que no ho sembli, si et dutxes en ves de banyarte cada dia, o mentres que poses el sabó al plat per a rentar-lo apagues l’aigua, JA AJUDES!

3ª IDEEA: No gastar tant de plàstic

Per ajudar a que no hi hagi tant de plàstic, pots fer moltes coses: NO comprar mini ampolles d’aigua o comprar garrafes , NO utilitzar paper film i utilitzar carmanyoles, una altre posivilitat seria fer manualitats amb el plàstic :amb les ampolles, amb taps de plàstic, pot ser una activitat divertida a casa.

4ª IDEEA: Menja d’una forma responsable

Es important reduir el consum de la carn, ja que la ramaderia es un dels contaminants de la atmosfera, i augmenta el consum diari de fruites, verdures, etc.

Una altre possibilitat seria comprar mejar de temporada, per a evitar la produccio d’aquestos que no son sostenibles.